Doxy

Doxy är ett brittiskt märke och även produktionen sker i Storbritannien, vilket i dagens läge är väldigt ovanligt. Det är också ett intressant märke, som i dagens läge har både massagevibratorer av typen wands, men även ett par analprodukter, samt någon annan vibrator. Med tiden skulle man kunna tro att utbudet av produkter kommer att öka

När det kommer till klassiska massagevibratorer, så marknadsför man sig, med att Doxy är den starkaste wand på marknaden. Om det stämmer är svårt att bekräfta, men det är en av de starkaste – det är utan tvekan. Dock skall man tänka på att det oftast inte är styrkan i vibrationerna, utan hur det vibrerar.

I dagens läge har företaget tre olika modeller.

Den klassiska Doxy; tillverkad av en bra kärna på insidan och en utsida i plast. Stora knappar, väldigt tydliga. Själva knoppen är är av silikon, ej utbytbar och ganska mjuk på ytan. Den är ganska stor, lång, men också bekväm att hålla med det avsmalnande handtaget.

Doxy Die Cast: denna modell är egentligen en lyxigare variant av den vanliga Doxy. Väldigt lik den billigare modellen på alla punkter, men har hela kroppen tillverkad i en blandning mellan aluminium och titan. En riktigt gedigen känsla i hela massagesstaven. Testen är väldigt lik den vanliga Doxy, även om knoppen har svart färg, så är den inte heller utbytbar. Prislappen är dock hög och kan kanske ifrågesättas.

Doxy Number 3: detta är den tredje modellen som kom ut. Vi känner igen de stora knapparna och utseendet på själva handtaget. Likt Die Cast modellen har den en aluminium/titan kropp, men är lite mindre än just den fullstora modellen. En mycket stilig produkt, lite mindre, men fortfarande inte någon mini-modell här. Den har en bra storlek. Knoppen är av silikon, men går inte hela vägen ner, utan möter aluminium längst ner. Den är även utbytbar om den skulle bli sliten. Det finns även en del olika munstycken som tillverkaren (i samarbete med företaget Nexus) har i sitt utbud, men detta ser man sällan hos butikerna – kanske beror det på det något höga priset.

olika modeller

  • Den klassika Doxy i med plasthanddtag
  • Doxy Die Cast i aluminium/titan-blandning
  • Docy Number 3, lite mindre än Die Cast och med utbytbar knopp

Det bästa med Doxy

  • välbyggda och gedigna
  • starka vibrationer
  • silikonknoppar (dock inte alla utbytbara)
  • lång sladd
  • tillverkade i Europa