Europe Magic Wand

De flesta som har tittat på sexleksaker, starka klitorisvibratorer, har oftast stött på den klassiska Hitachi Magic Wand. Denna klassiska massagevibrator är sina rötter i 70-talet och har blivit ikonisk inom sexleksaker och klitorisstimulans. Hitachi tillverkar inte längre produkten och den var endast tillgänglig för den amerikanska marknaden. De som har en sådan eller hade en sådan vill ha en omvandlare för svenska uttag och spänning. Idag har ett annat företag tagit över ”märket” så att säga och säljer någon modell som inte är godkänd för Europa heller.

Men istället har Europa fått denna variant. Det är så nära man kan komma en Hitachi wand, och med Europe Magic Wand får man även en hel del förbättringar. Europa Margic Wand (EMW) säljer endast denna produkt och tillbehör till denna.

Köper man en sådan wand kan man vara säker på att man har en kärna av aluminium, en godkänd och CE-märkt produkt för svenska uttag och dessutom en riktigt bra produkt. Under åren som Europe Magic Wand har funnits, har mindre uppgraderingar gjorts, bl.a. man har ändrat kontrollerna, förbättra tekniken och tagit fram mer tillbehör.

Tillbehören är ett par och det handlar om utbytbara knoppar, den klassiska, en mer slät, en knottrig av blå silikon, samt en g-spot knopp för extra stimulans av just g-punkten.

Köper man en EMW, kan man vara säker på att man får en kvalitetsprodukt som är eldriven, har starka och djupa vibrationer, samt passar bra till att massera muskler, som att ha för sexuell stimulans.

Europe Magic Wand, även på insidan.
Europe Magic Wand, även på insidan